October 12, 2008

Yes we can

Suposo que molts de vosaltres ja ho coneixeu. Però per si de cas, no us perdeu aquest video. A mí em posa la pell de gallina... Quan el veig, com quan veig el missatge de l'Obama, tinc la sensació que estic vivint un moment històric... Yes We Can!

6 Comments:

Blogger Cèlia said...

Que guay! sí que fa posar la pell de gallina!
Gràcies per tornar a escriure encatalà!
Un petonet i se't troba a faltar

9:50 PM, October 16, 2008

 
Blogger Albert said...

Què vols que et digui.... crec que l'hi falla la música. Potser alguna cosa dels Kingstones hagués estat millor. In the Morning night per exemple. El Morning seria el nou despertar d'Amèrica, i la night seria l'Obama pq és de color(aquí no hi ha metàfora currada).

I ara que dic de color.....pq coi és diu als negres que són de color? I nosaltres no? Ser blanc no és un color? Pobre Iniesta...resulta que no és de cap color.

Bé, deixo de divagar i vaig (com a bon inmigrant) a recollir pinyes sense aturar-me mai.

12:14 PM, October 17, 2008

 
Anonymous Anonymous said...

Anava a dir que això de chicken skin ve de familia, però vei que la Cèlia tb! ies uí ken, és curiós perquè we també és yes francès... i can és un gos... si si gos... jo tb divago...

4:42 PM, October 23, 2008

 
Blogger Aniol said...

Bones Cèlia! Si, aniré escrivint en català... tot i que de tant en tant n'escriuré algun en castellà i en anglés també :P Si, jo també us trobo a faltar però d'aquí a cinc mesets us veig a tots :) Una abraçada enorme!!!

7:06 AM, October 27, 2008

 
Blogger Aniol said...

Ja, ja, ja! Roca, ets la òstia... Em sembla que no hi ha ningú que recordi les lletres dels Kingstones com tu!! Per cert, vas escriure després de la pianista!! A veure si podem lligar alguna partida de colonos aviat. Una abraçada enorme!!!!

7:08 AM, October 27, 2008

 
Blogger Aniol said...

Ja, ja, ja!!! Avui he fet salut amb els comentaris. Si nano, però crec que aquesta cançò posa la pell de gallina a molta gent :) Vidi, a veure quan skypegem una mica. Ale! Una abraçada crac!

7:10 AM, October 27, 2008

 

Post a Comment

<< Home